Door een storing zijn wij telefonisch verminderd bereikbaar. Mail naar info@compleetit.nl en wij nemen contact met u op.

Back-up Online

Computers en servers zelf zijn te verzekeren. Maar de omvang van de financiële of emotionele schade wordt bepaald door de bestanden die u kwijtraakt op het moment dat bijvoorbeeld een computercrash of diefstal uw hardware onbruikbaar maakt. Vertouwelijke en waardevolle klantgegevens, ontwerpen, complete projectdocumentatie of dierbare foto’s en video’s van uw familie en vrienden!
 
Hoe snel de hardware ook vervangen wordt, de waarde die onvervangbare bestanden voor uw bedrijf of uzelf hebben is vaak onschatbaar. Toch beseffen nog te weinig bedrijven en particulieren hoe makkelijk het is om alle belangrijke bestanden altijd veiliggesteld te hebben. Kies voor een Online Back-up oplossing van Compleet IT en weet zeker dat u altijd terugvindt wat u nooit kwijt wilt raken!